pleeggezinnen voor flessenkittens gezocht

pleeggezinnen voor flessenkittens gezocht

Pleeggezinnen voor flessenkittens

Het gaat om opvang van moederloze kittens. Een huiselijke situatie is goed voor de socialisatie en de ontwikkeling van de kittens. Tijdens deze periode van intensieve zorg voor deze kittens wordt u begeleid door de medewerkers van het asiel. Wanneer de kittens de leeftijd hebben om te herplaatsen, zal het asiel de verzorging weer overnemen. Het gaat dus om tijdelijke opvang. We zoeken opvangadressen die in beginsel voor langere tijd beschikbaar zijn ( dus niet voor 1 nest).

Het opvangen van een nest kost veel tijd en soms ook geduld. We vragen hiervoor mensen die ervaring hebben met flessenkittens en weten hoe intensief dit kan zijn.

De noodzakelijke materialen die nodig zijn voor de opvang worden door het asiel beschikbaar gesteld. U moet denken aan kittenmelk, voer, kattengrit ed. Bovendien is er voor de katjes een dierenarts beschikbaar vanuit het asiel. Het is dankbaar werk en leuk om te zien hoe kittens zich ontwikkelen.

We zoeken hiervoor mensen die over het volgende beschikken:

- een eigen auto
- een aparte kamer ( die als quarantaine dienst doet)
- veel tijd en liefde voor de dieren
- het hebben van kinderen is een pré ( voor de socialisatie) maar niet absoluut noodzakelijk.

Herkent u zich in dit profiel en draagt u dieren een warm hart toe? Bent u daadkrachtig en heeft u zin om te helpen deze kittens groot te brengen en te socialiseren? Belt u dan even met het asiel voor een vrijblijvend gesprek? Ons telefoonnummer is 030-2514542.

Vandaag kwam David Snijders langs om ons te verrassen. Maar meer nog onze dieren! David heeft namelijk geheel uit eigen initiatief  zijn zakgeld opgespaard. Hij heeft een envelop overhandigd met daarin maar liefst €80,00! Daar kunnen wij weer mooie dingen voor onze honden en katten voor doen. David, je bent een kanjer! Namens onze honden en katten heel erg bedankt!
Lees meer
Opvang voor zwangere poezen en moederloze kittens gezocht.

Opvang voor zwangere poezen en moederloze kittens gezocht.

Opvang voor zwangere poezen en moederloze kittens gezocht. Het gaat om opvang van zwangere poezen en moederloze kittens die al zelfstandig kunnen eten. Een huiselijke situatie is goed voor de soc...
Lees meer
Vacature

Vacature

VACATURE DIERVERZORG(ST)ER Stichting Stichts Asyl voor Dieren, het Dierenasiel in Utrecht bestaat al 120 jaar en vangt zwerfhonden en zwerfkatten op voor Utrecht en Stichtse Vecht, wat dankbaar we...
Lees meer
 • Algemene informatie
 • Adres
  Koningsweg 141
  3585LA Utrecht

  Postadres:
  Postbus 14140
  3508 SE Utrecht
  Openingstijden
  Werkdagen van 10:30 tot
  13:00 en van 14:00 tot 15:30
  Zaterdag van 10:30 tot 13:00
  Zondag gesloten

  tel: 030 2514542 (norm. tarief)
  of stuur ons een email
 • Hond of Kat gevonden of vermist?
 • Dier gevonden:
  Huisdierenmeldpunt Utrecht:
  030-2513372 of 06-16957564
  Dierenambulance Utrecht: 06-54772700

  Dier vermist:
  Bel AMIVEDI: 088-0064646